Kijowski, Jacek Redakcja.
Sikora, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2858-0 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
X, [2], 218 s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Systemy informatyczne stosowanie przemysł.
Żywność Zarządzanie jakością jakość zarządzanie. podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
080
%a 658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności :
%b integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a X, [2], 218 s. :
%b rys., tab. ;%b rys., tab. ;%b tab., rys. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Systemy informatyczne
%x stosowanie%x przemysł.
650
%a Żywność%a Zarządzanie jakością
%v podręcznik akademicki
%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Kijowski, Jacek
%e Redakcja.
700
%a Sikora, Tadeusz
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2858-0 : zł 26